Acte Solemne Sant Raimon de Penyafort

El passat 31 de gener l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, amb motiu de la festivitat de Sant Raimon de Penyafort -patró dels juristes, advocats i col·legis d’advocats-, va celebrar a les instal·lacions del Palauet Casades l’Acte Solemne amb el qual culminen les festivitats d’aquesta marcada setmana.

A aquest es va realitzar un acte d’homenatge als advocats i advocades que compleixen 50 anys com a col·legiats exercint la professió. De la mateixa manera, s’imposaren les togues a dos representants dels joves advocats col·legiats aquest any; sent un d’ells el nostre company Llorenç Caldentey, advocat d’Euroforo Arasa de Miquel.

 

Per finalitzar l’acte, es va fer entrega dels premis ‘Felip Portabella’, el premi ‘Degà Roda i Ventura’ y el premi ‘Reconciliació de la Fundació Privada Sant Raimon de Penyafort’. El nostre company i soci d’Euroforo, Joaquim de Miquel va presidir la sessió i fer entrega de premis en la seva condició de vicedegà de l’ICAB. Finalment, la Consellera de Justícia i el Ministre de Justícia van realitzar discursos de cloenda de l’acte, abans del de l’il·lustra degana Mª Eugenia Gay.
Compartir